Akkurat nå

Premium

Søk på MNB

Regler mellom selgere og kjøpere

Les nedenfor om hva som gjelder sexkjøp, tvister mellom kjøpere og selgere og fordelene med å lagre bevis. Dette er et sammendrag - fulle vilkår og betingelser finner du her.

Å møtes IRL (In Real Life)

Det er helt forbudt å møte for sex eller til og med å be om det, og dette fører naturlig til en suspensjon. Å ta kontakten videre til andre chat-apper for å gjøre dette, vil også føre til nedleggelse. Du risikerer også en politi rapport hvis det gjelder sex kjøp.
Alle typer møter er forbudt bortsett fra levering av truser eller lignende på offentlige steder. Dette betyr også at det er forbudt å ta av trusen ved overlevering. Et annet unntak er jenter som møter andre jenter for filming eller lignende. Jentene må imidlertid verifiseres. Menn har ikke lov til å møte jenter for dette formålet.

Spredning av materiale

Det er strengt forbudt å distribuere bilder, videoer eller annet materiale fra nettstedet eller som du har kjøpt fra nettstedets medlemmer. Du må bare bruke materialet til eget bruk. Hvis denne regelen er ødelagt, vil det resultere i delbar nedleggelse og politirapportering.

Tvister mellom kjøpere og selgere

Avhengig av hvilken betalingsmetode som brukes mellom kjøperen og selgeren gjelder følgende:

Kreditter - vi hjelper til med å løse tvisten og tilbakebetale kreditter dersom kjøperen ikke har mottatt avtalen. Denne metoden er også helt anonym mellom selger og kjøper. Hvis du kjøper våre produkter med dine opptjente kreditter, får du også lavere priser. MERK! Du som kjøper har 5 dager på å klage på en gave. Etter 5 dager blir din mulige klage ugyldig.

Vipps eller andre betalingsmetoder - dette skjer helt på egen risiko. Vi tilbyr ingen tjeneste for å løse konflikten mellom deg, og i tillegg risikerer både kjøpere og selgere å avsløre sin identitet.

Hvis du kjøper minst 30 kreditter vil du motta en i tillegg til en lavere risiko for å bli lurt også VIP-medlemskap inkludert.

Lagre bevis

Lagring av bevis kan være avgjørende for saken din ved tvist. Lagre samtalene alltid hvis de trengs. Videre anbefaler vi følgende:

Salg av brukte undertøy på post - lage en video bevis til kjøperen når du legger konvolutten i postkassen. Dette øker din troverdighet, og det vil også være svært vanskelig å stille spørsmål.

Salg av bilder/videoer - som en selger bør du lagre materialet du selger til du vet sikkert at kjøperen er fornøyd.