Akkurat nå

Premium

Søk på MNB

Om verifisering

Dessverre er det fyrer som hevder å være jenter for å prøve å tjene penger. Med en verifisert profil har medlemmet bevist at dette er virkelig den samme personen han / hun hevder å være. Et verifisert medlem er merket med en "Verifierad profil verifisert" symbol.

Du kan verifisere deg selv på to måter: standardverifisering (kledd) eller premiumverifisering (uten klær). Premiumverifiseringen er den sterkere verifiseringsmetoden.

Hvordan blir du verifisert?

Medlemmet sender en video som inneholder følgende:

- Medlemmet sier at han / hun ønsker å verifisere seg på MNB, brukernavn og nåværende dato. Hvis du er par, må begge verifisere seg sammen.
- Medlemmet stiller seg slik at du tydeligvis ser om det er en jente eller fyr der både ansikt og hele kroppen er synlige. Det er mulig å gjemme ansiktet, men munnen må være synlig når du snakker.

Hvorfor kan man ikke lenger verifisere med et bilde? Årsaken til dette er at det er relativt enkelt å smi et bilde. Ved å bevise seg med en video som beskrevet ovenfor, er det i utgangspunktet umulig å gjøre en falsk.

Verifiserte medlemmer og premiumalbum - premiumverifisering

Medlemmer som selger premiumalbum bekrefter seg som beskrevet ovenfor, men forskjellen er at de må verifisere seg naken. Dette skyldes at vi lettere kan vurdere ektheten av materialet de selger. Vi godtar kun innsendte premiumalbum hvis vi er sikre på at materialet er ekte, det vil si materialet er på seg selv, og det blir ikke stjålet eller hentet fra nettet.

Kan jeg bli lurt av penger av et verifisert medlem?

Ja, risikoen eksisterer. Et verifisert medlem har bare bevist at dette er virkelig den samme personen han / hun hevder å være. Så du kan fortsatt bli lurt av penger, men sannsynligheten for å bli lurt er litt mindre enn om du kjøper fra et ubekreftet medlem.

Hvordan unngår jeg å bli lurt av pengene?

Bruk i stedet våre kreditter til å sende penger til medlemmer. Les mer her om hvorfor denne måten er tryggere.