Akkurat nå

Premium

Søk på MNB

Om premiumalbum

Kjøp premiumalbum  |  Selg premiumalbum gratis

Lås opp premiumalbum

Kjøp tilgang til et premium album i 24 timer. Innholdet i disse albumene er mer eksklusivt, og bare de som betaler kan låse opp og se det spennende og private innholdet. For at alle som tenker på å låse opp et premiumalbum ikke føler meg tvil om hva det er som du vil se, prøver vi å gi så detaljert informasjon som mulig. I tillegg til beskrivelsen av albumet tilordner vi også ulike kategorier til innholdet.

Du får alltid det du betaler for

Siden transaksjonene foregår på vår nettside stiller vi høye krav til de som selger bilder eller videoer. Alle medlemmer som selger premium-album, er verifisert. Et vanlig problem, om noen selger bilder eller truser, er at de later som en jente når det i realiteten er en mann som prøver å tjene penger. Vi tar dette problemet alvorlig, og vi publiserer bare ekte og ekte premium-album. Vi krever også at salgsobjektene (bilder og videoer) holder nivået en forventer som en kjøper.

Kjøp kreditter for å låse opp premiumalbum

Vær oppmerksom på at du må være logget inn for å foreta et kjøp. Logg inn eller registrer deg.

Kjøp kreditter

Betalingsmetoder og diskresjon

Kortbetaling

Det vises aldri i bankkontooppgaven at du har kjøpt noe på MineNakenbilder.no. Transaksjonen på bankkontoutskriften din viser referansen CRD.LT/*MNB . Du trenger ikke å bekymre deg for at noen vil finne ut at du har betalt noe til oss.

Les mer om vilkårene.

Selg nakenbilder og videoer gratis

Ved å selge premiumalbum er et utmerket komplement til tradisjonell annonsering. I motsetning til annonsering er premiumalbumene helt gratis. Du har ingenting å tape, bare for å vinne, og du har ikke lange samtaler med noen kjøpere.
Siden kjøpene skjer direkte via vår nettside, må vi gjøre vårt ytterste for å sikre at kjøperne er fornøyd, og derfor stiller vi høyere krav til deg som selger premium-album. Vi har rett til å nekte premiumalbum som vi ikke tror oppfyller våre krav:

  • Du må vare verifisert
  • Vi sammenligner ditt bevisvideo, dine andre bilder og materialet du selger, at de er på samme person (deg)
  • Materialet du selger må opprettholde et visst nivå. Vi kan nekte deg rett til å publisere premiumalbum av ulike årsaker.

Du får også tilgang til statistikk om antall visninger på dine premiumalbum. Føler du at dette kan være noe for deg? Velkommen til å sende inn et premiumalbum!

Merk at du må være logget inn for å kunne legge til et premiumalbum. Logg inn eller registrer deg.